Dienstverlening

Jouw huis is een kostbaar bezit, letterlijk en figuurlijk. Het speelt in je leven een belangrijke rol. Als je op jezelf  gaat wonen of gaat samenwonen. Als je gezin groeit of je kinderen  het huis uitgaan. Of als je gaat scheiden.

Het is fijn om in zulke situaties iemand aan je zijde te hebben die met je meedenkt. Iemand die betrokken is en met zijn ervaring een persoonlijk advies kan geven. Want soms heb je geen idee. Moet je verhuizen of verbouwen? Kopen of huren? Stad of dorp?

Ik heb als Vastgoedcoach al deze situaties voorbij zien komen. Ik geef je advies zodat je weet hoe jij het beste kunt handelen. Mijn service is persoonlijk, transparant en biedt jou zekerheid.

Persoonlijk

Omdat ik het enige aanspreekpunt ben, ben ik altijd op de hoogte van alles wat speelt. Zo garandeer ik directe communicatie, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, zes dagen van de week. Niet alleen telefonisch, maar ook via WhatsApp, Facebook en Twitter.

Transparant & eerlijk

In de meeste gevallen betaal je een courtage van een vast percentage van de verkoopprijs als je je huis verkoopt. Dit houdt in dat je meer betaalt voor een duurder huis. En dat terwijl ze dezelfde diensten verrichten. De Vastgoedcoach rekent voor iedereen hetzelfde bedrag. Wel zo eerlijk toch?

Zekerheid

Soms staat een huis al maanden te koop. Of heb je getekend voor een nieuwbouwhuis. Dan wil je zekerheid. Ik maak van jouw risico mijn risico door de directe aankoop van je woning. 

Inspiratie nodig?

Welk huis is straks jouw nieuwe thuis?

Vraag onze brochure aan