Extra services

Bouwkundige Keuringen

Je valt als een blok voor dat ene huis. Het ziet er allemaal prachtig uit. Maar hoe zit het met de bouwkundige staat van het huis? Zijn er lekke dakgoten of houtrot in de balken? Is de fundering oké? Met een bouwkundige keuring weet jij als potentiële koper precies waar je aan toe bent. Wat zijn de gebreken nu en op korte termijn? En wat gaat het je kosten om ze te repareren?

Gratis bouwkundige keuring

Daarom vind ik het belangrijk om bij aankoop van een woning altijd een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Schakel je mij in als aankoopmakelaar? Dan betaal ik voor jou de kosten. Dick de Braal van Bouwadvies de Braal is een onafhankelijke en professionele partij voor bouwkundige keuringen. Hij levert een compleet bouwkundig rapport. Hij kan ook het Energieprestatieadvies (EPA) verzorgen. Dit is een extra dienst naast de bouwkundige keuring, die kosten zijn voor jouw rekening.

Het voordeel van een keuring

Je kunt de gegevens uit het rapport bijvoorbeeld gebruiken bij onderhandelingen over de vraagprijs. Ook als verkoper kun je ervoor kiezen om een keuring te laten doen. Dit kan de verkoop van de woning versnellen. Zo'n dergelijke keuring geeft de potentiële koper vertrouwen en zekerheid.

Dick de Braal bouwkundige

Inspiratie nodig?

Welk huis is straks jouw nieuwe thuis?

Vraag onze brochure aan