Extra services

Styling

Waarom is het ene huis binnen een maand verkocht en staat het andere jaren te koop? Dat heeft veel te maken met de eerste indruk van de koper. Kleur, inrichting en licht spelen een grote rol. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw huis de perfecte uitstraling krijgt en sneller verkocht wordt? Daar bied ik een oplossing voor.

Kijk door de ogen van de koper

Suset Wouters verzorgt interieuradvies www.interieuradvieszeeland.nl Ze komt bij je langs en bekijkt jouw woning door de ogen van de koper. Ze geeft slimme tips die je meteen in de praktijk kunt brengen. Dat hoeft echt niet duur te zijn. Vaak zijn een paar aanpassingen al voldoende om een hele nieuwe frisse uitstraling te krijgen. Een ander kleurtje op de muur. Wat nieuwe accessoires. Ze kijkt naar het gebruik van de ruimtes en de meubelopstelling. Gewoon je huis zo aantrekkelijk mogelijk maken voor het juiste publiek. Zo wordt jouw huis helemaal verkoopklaar.

Je nieuwe huis meteen een thuis

Suset kan je ook helpen met de indeling, inrichting en styling van je nieuwe huis. Hoe richt je dat slim en handig in en hoe creëer je een warme sfeer? Suset luistert goed naar jouw wensen, denkt mee, geeft adviezen en laat voorbeelden zien. Zo maak je van jouw nieuwe huis meteen een warm huis.

Voor deze extra service moet je zelf betalen. Vraag gerust eerst een offerte aan. Deze is altijd vrijblijvend.

Inspiratie nodig?

Welk huis is straks jouw nieuwe thuis?

Vraag onze brochure aan