Extra services

Verhuisbedrijf

Wanneer je gaat verhuizen kun je ervoor kiezen om alles zelf te sjouwen of met een beetje hulp van je vrienden en familie. Omdat ik weet dat niemand graag verhuist en de stress hoog op kan lopen, help ik jou in contact te komen met het juiste verhuisbedrijf. Een verhuizer is net zo persoonlijk als een notaris. Ze bieden verschillende diensten, met andere voorwaarden en diverse kosten.

Let hier op bij de keuze voor een verhuisbedrijf

Tip 1: Kies voor een erkend verhuisbedrijf
Deze partijen zijn, in tegenstelling tot de niet-erkende bedrijven, verzekerd tegen schade aan de inboedel. Vaak tot wel 100.000 euro.

Tip 2: Vergelijk de offertes
Pak je alles zelf in? Laat je het demonteren van grote meubels uit handen aan de verhuizers? Laat diverse opties meenemen in de offerte, zo krijg je een duidelijk overzicht van het werkelijke prijsverschil tussen verhuisbedrijven.

Tip 3: Wat is de afstand?
Ga je over een grotere afstand verhuizen? Dan is het verstandig om te checken of het verhuisbedrijf hier extra kosten voor in rekening brengt.

Tip 4: Wees op tijd
Kies je verhuizer ruimschoots voor je verhuisdatum. Veel mensen verhuizen op dezelfde dagen, namelijk het begin of eind van de maand. Dit vanwege het opzeggen van de huur of beïndigen van de hypotheek.

Inspiratie nodig?

Welk huis is straks jouw nieuwe thuis?

Vraag onze brochure aan