Dienstverlening

Huis kopen

Misschien ga je jouw eerste huis kopen en zie je door de huizen de wijk niet. Of ben je al trotse huizenbezitter en weet je precies wat je wilt.

De voordelen van een aankoopmakelaar
Hoe vind je een geschikt huis? Wanneer weet je of je niet teveel betaalt? En of het huis bouwkundig in goede staat is? De Vastgoedcoach helpt je daarbij. Een aankoopmakelaar staat helemaal aan jouw kant. In tegenstelling tot de makelaar van de verkopende partij, die dient weer de belangen van de verkopers.

Voordelige koopprijs
Feit is dat een ervaren onderhandelaar meer van de prijs af kan krijgen, dan wanneer je dat zelf doet. Dat kan oplopen tot wel 5 á 10% van de vraagprijs. Zo kan jouw voordeel oplopen tot duizenden euro's.!

Objectieve kijk
Ik ken de huizenmarkt in de regio als geen ander, het is mijn dagelijks werk.! Zo zorg ik dat jij sneller bij dat ene droomhuis bent, dan een ander. Daarnaast heb ik een objectieve kijk op het pand; als jij wegsmelt bij die waanzinnige uitbouw, zie ik dat het dak aan vervanging toe is. 

Kosten
Bij mij weet je precies waar je aan toe bent. Aankoopbegeleiding door de Vastgoedcoach bedraagt € 1.695,- inclusief btw én bouwkundige keuring door een onafhankelijke bouwkundige.

Ik ga samen met jou op zoek naar jouw droomhuis. Dit doen we in 7 stappen.

Koop jouw droomhuis in 7 stappen

Koop jouw droomhuis in 7 stappen

1

Alles op een rijtje

Samen gaan we op zoek naar wat jij werkelijk wilt, maar ook wat je nodig hebt. Een extra werkkamer, speelzolder met schommel, of een kanjer van een tuin? We kijken samen verder dan het lijstje met specificaties. Waarom wil je verhuizen? Zijn er ook andere opties? Zo brengen we jouw wensen overzichtelijk in kaart. We inventariseren wat je zelf wilt doen en waar ik je mee kan helpen.

2

Op zoek naar mogelijkheden

Soms denk je vóór jouw huizenjacht al te weten hoe je je huis gaat financieren en voor welk budget. Of misschien weet je nog van niets. Ik help jou in contact te komen met een professionele en transparante financieel adviseur die alles voor je kan uitzoeken. De eerste vrijblijvende kennismakingsafspraak is kosteloos.

3

Op jacht naar jouw droomhuis

We weten inmiddels wat jouw wensen zijn. Nu gaan we op zoek naar een huis dat matcht met deze specificaties. Hoe? Je gaat zelf op zoek of we gaan samen op ontdekkingsreis. Ik ga voor jou op zoek naar passende woningen. Door mijn netwerk heb ik huizen eerder op het oog dan andere kopers. Zo heb jij een streepje voor op de rest.

4

Potentiële huizen bekijken

Natuurlijk wil je een potentieel huis bekijken. Je wilt proeven of je er kunt wonen, merken of je je er thuis voelt. Ik bereid deze bezichtiging voor, ga met je mee en bespreek achteraf wat je ervan vond. Zodat we samen een duidelijk beeld krijgen van de volgende stap. Kijken we verder of starten we de onderhandelingen? Spannend!

5

Samen onderhandelen

Je bent op slag verliefd geworden op een huis. Maar wat is de juiste prijs? Ik help je bij het bepalen van een reëel bod, waar jij je fijn bij voelt. Ik onderhandel voor je zodat je op een zo laag mogelijke prijs uitkomt. Samen blijven we constant communiceren over de gang van zaken. Er komt nog meer bij kijken, zoals aanvaardingstermijnen, ontbindende voorwaarden en roerende zaken. Ook deze zaken neem ik voor jou uit handen.

6

Het moment is daar: de koop

De onderhandelingen zijn geslaagd en de verkoper gaat akkoord met jouw bod. Gefeliciteerd! Ik help je met alle contractuele en administratieve rompslomp, zodat alles zonder zorgen verloopt. Nadat we jouw droomhuis hebben bezocht voor een laatste inspectie, gaan we samen naar de notaris.

7

Een stukje nazorg

De Vastgoedcoach gaat net dat stapje verder voor jou. Ik help en ondersteun jou ook bij praktische zaken zoals de verhuizing. Heb je achteraf nog vragen? Ook dan sta ik voor jou klaar. De aankoopbegeleiding is pas afgerond wanneer jouw huis je thuis is.

Inspiratie nodig?

Welk huis is straks jouw nieuwe thuis?

Vraag onze brochure aan