Dienstverlening

Huis verkopen

De Vastgoedcoach begint bij het begin. Ik stel vragen: Is het verstandig om jouw huis te verkopen?, of kun je beter kiezen voor een verbouwing? Moet je blijven of gaan? Bij het verkopen van je huis komt heel wat kijken. Daar hoef jij je niet druk om te maken. Met mijn jarenlange ervaring op de Zeeuwse huizenmarkt is er niets dat ik nog niet eerder heb gezien.

De Vastgoedcoach staat naast je
Toch ben ik anders dan rest. Ik sta gedurende het hele traject naast je. Ik ben er voor jou, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, zes dagen in de week. Door prettige, snelle en heldere communicatie, weet jij exact waar je aan toe bent. Wel zo fijn.

Vaste prijs & transparante afspraken
Meestal betaal je een vast percentage courtage. Dit betekent dat je voor een duurder huis meer moet betalen. Gek eigenlijk, vind je ook niet? Daarom werk ik met een vast bedrag van € 3.495,- all inclusive. Natuurlijk betaal jij dit bedrag alleen wannneer jouw woning ook daadwerkelijk is verkocht. Wordt je woning niet verkocht? Dan betaal je uitsluitend de opstartkosten van € 175,- inclusief btw.

Wat krijg je voor die € 3.495,- ?

Je weet bij mij precies waar je aan toe bent. Ik zet me voor de volle honderd procent in om je woning te verkopen. Samen bepalen we de waarde. Zien24 maakt professionele foto's, hoogtefoto, woningvideo en plattegronden. Hiermee maak ik een mooie brochure. Je huis komt online op alle huizensites, op Facebook en Twitter. Ik begeleid de bezichtigingen en doe de onderhandelingen. Ik regel al het papierwerk en ben (bijna) altijd bereikbaar voor vragen.

Ik ga samen met jou op zoek naar een nieuwe fan voor jouw woning. Dit doen we in 8 stappen.

Stappenplan voor het verkopen van jouw huis

Verkoop jouw huis in 8 stappen

1

Alles op de rit

Samen gaan we op zoek naar wat jij werkelijk wilt, maar ook wat je nodig hebt. Is dit de juiste tijd om jouw huis te verkopen, of is verhuren een betere oplossing? We brengen jouw wensen overzichtelijk in kaart. Samen stellen we jouw ideale verkooptraject vast.

2

Jouw woningwaarde achterhalen

Samen bepalen we de waarde van jouw woning. Jij weet immers veel meer van het huis dan dat wat zichtbaar is. Wat is de staat van onderhoud? Wat maakt jouw woning uniek? Ik achterhaal jouw huidige WOZ-waarde en ga op zoek naar recente koopsommen in jouw wijk. Een onafhankelijke specialist doet een bouwkundige beoordeling. Zo maken we de puzzel passend.

3

Jouw huis op zijn best

Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik precies wat werkt. Ik deel deze tips graag met jou. Samen maken we jouw woning extra aantrekkelijk, zodat kijkers zich direct thuisvoelen. Laat je dit liever over aan een expert? Dan breng ik je graag in contact met een ervaren stylist.

4

Voor de lens

Onderscheidende foto’s zijn essentieel voor een snelle verkoop. Potentiële kopers scannen deze foto’s online. Zien24 zorgt ervoor dat jij eruit springt. Zij zijn marktleider op het gebied van woningvisualisaties en schieten originele kiekjes. Naast foto’s schieten ze ook video’s en hoogtefoto’s. Daarnaast meten ze jouw woning in en tekenen een plattegrond. Deze fotografie is in de prijs inbegrepen.

5

Direct online

Jouw woning krijgt een plekje op www.vastgoedcoach.nl. Hebben bezoekers interesse, dan kunnen ze direct een brochure opvragen van jouw woning. Die ze vervolgens meteen in hun mailbox ontvangen. Daarnaast krijgt jouw huis een plekje op populaire woningsites zoals Huislijn, Jaap en uiteraard Funda. Zo zorgen we ervoor dat jouw huis goed vindbaar is.!

6

Kijkers over de vloer

Ik streef ernaar de verkopers zo veel mogelijk te betrekken bij de bezichtigingen. Jij weet immers het meeste van jouw woning. Waar andere makelaars hun verkopers wegsturen, laat ik jou vrij om wel of niet aanwezig te zijn. Direct na de bezichtiging ontvang je van mij een terugkoppeling. Hebben de kijkers oprechte interesse?

7

De onderhandeling

Er is een bod uitgebracht! Maar voldoet het aan je verwachtingen? Ik help je bij het evalueren van de biedingen. Voer de onderhandelingen voor je uit. We blijven constant schakelen over de gang van zaken. Er komt nog meer bij kijken, zoals aanvaardingstermijnen, ontbindende voorwaarden en roerende zaken. Ook dat neem ik voor jou uit handen.

8

Het moment is daar: de verkoop!

De onderhandelingen zijn geslaagd en jij gaat akkoord met het bod. Gefeliciteerd, jij hebt je huis verkocht! Ik help jou met alle contractuele en administratieve rompslomp, zodat alles zonder zorgen verloopt. Ten slotte begeleid ik je bij de notariële overdracht. Heb je achteraf nog vragen? Of blijken er zaken niet te kloppen? Ook dan sta ik voor jou klaar.

Inspiratie nodig?

Welk huis is straks jouw nieuwe thuis?

Vraag onze brochure aan