Dienstverlening

Koop mijn huis

Jij wilt je huis verkopen, maar je ziet op tegen de onzekere periode? Logisch, je wilt geen financieel risico lopen en geen slapeloze nachten hebben. Dan kun je kiezen voor directe aankoop. Directe aankoop betekent dat ik als Vastgoedcoach jouw huis koop. Zo koop ik jouw risico af en heb jij zekerheid.

Uit ervaring
Mensen zijn ontzettend opgelucht wanneer hun huis verkocht is. Soms staat een huis al maanden te koop voordat ze bij mij terecht komen. Dan valt er een zware last van hun schouder. Ik hoor vaak: "Dat hadden we véél eerder moeten doen!"

Transparant & eerlijk
Ik hecht veel waarde aan eerlijke klantrelaties. Soms is directe aankoop niet de juiste oplossing en maakt de verkoper zich druk om niets. Wanneer ik geïnteresseerd ben doe ik een bod. Dit bod ligt in de meeste gevallen onder de vrije verkoopprijs. Op het (netto)bedrag dat ik bied kun je rekenen. De notariskosten, kadasterkosren en overdrachtsbelasting neem ik voor eigen rekening.

Voordelen van direct aankoop
Directe aankoop voorkomt niet alleen slapeloze nachten, maar zorgt er ook voor dat je niet opgezadeld wordt met twee hypotheken. Bijvoorbeeld wanneer je een nieuwbouwhuis hebt gekocht. Het voordeel van directe aankoop bij de Vastgoedcoach is daarnaast ook de flexibele opleveringsdatum: verhuizen wanneer het jou uitkomt.

Directe aankoop kan ook een snelle en simpele oplossing zijn wanneer je naaste wegvalt, je een woning erft of bij een scheiding. 

De Vastgoedcoach koopt woningen en appartementen op Walcheren, Noord- en Zuid-Beveland tot een maximum prijs van € 300.000,-- k.k.

Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor jou. Dit doen we in 5 stappen.

Stappenplan voor het kopen van mijn huis

Koop mijn huis in 5 stappen

1

Alles op orde

Ik kom natuurlijk eerst bij je op bezoek. Zo leren we elkaar beter kennen, want zo’n grote transactie is niet niks. We bekijken samen de situatie: is directe aankoop de beste oplossing? Of maak je je druk om niets? Ik breng de mogelijke problemen in kaart. En samen gaan we op zoek naar de beste oplossing.

2

De woningwaarde achterhalen

Samen bepalen we de waarde van jouw huis. Jij weet immers het meeste van jouw woning. Wat is de staat van onderhoud? Wat maakt jouw woning uniek? En vooral: wat wil jij voor jouw woning hebben en wat is de oplevertermijn? Ook wil ik de WOZ-waarde en eigendomsakte inzien. Is er wellicht recent een taxatierapport opgemaakt?

3

Overleg over de verkoopprijs

Alle informatie ligt op tafel. Samen bepalen we een reële verkoopprijs. In sommige gevallen doe ik tijdens de eerste afspraak al een prijsvoorstel. Zo niet, dan doe ik altijd een prijsvoorstel binnen twee dagen. Omdat ik ook het risico van je overneem, zal mijn bod onder de vrije verkoopwaarde liggen. Houd daar alvast rekening mee.

4

Het moment is daar: de direct aankoop

We zijn samen tot een akkoord gekomen, gefeliciteerd! Onze vaste notaris Sauer & Oonk in Vlissingen maakt de koopovereenkomst op. Daarin staan de door ons gemaakte afspraken. Alle overdrachtskosten zijn voor mijn rekening. Ook zijn er geen ontbindende voorwaarden en bedenktijd van toepassing. De koop is dus direct rond.!

5

De oplevering

Jij bent verhuisd en het huis wordt opgeleverd. We maken samen nog een laatste inspectieronde door de woning. Bij de notaris vindt de eigendomsoverdracht plaats. Hij regelt alles tot aan de aflossing van de hypotheek. Vóór de overdrachtsovereenkomst ontvang je een conceptakte en afrekening.

Inspiratie nodig?

Welk huis is straks jouw nieuwe thuis?

Vraag onze brochure aan