Over De Vastgoedcoach

 Een woning is veel meer dan een stapel stenen. Je lacht er, je huilt er, je viert er feest en slaat met de deuren. Het kopen of verkopen van een huis is dan ook een emotionele gebeurtenis. Als Vastgoedcoach luister ik goed naar jou. Vervolgens geef ik eerlijk advies.

Ik help je om je woning zo goed en zo snel mogelijk te verkopen. Of ik speur de markt af naar jouw nieuwe droomhuis en help je om het voor de laagst mogelijke prijs te kopen. Net wat jij wilt.

Mijn naam is Sjaak de Bruijn. Een geboren en getogen Zeeuw.

Al vanaf 1989 ben ik werkzaam in de makelaardij. Ik heb heel veel contacten. Met andere makelaars, hypotheekverstrekkers, aannemers enzovoorts. Daar kun jij gebruik van maken. Nog steeds vind ik het iedere dag geweldig om een rol te spelen bij een belangrijk onderdeel in jouw leven: jouw woning. Daarom kies ik voor een nieuwe benadering: ik kijk verder dan alleen het onroerend goed, ik kijk naar de mensen. Om een persoonlijke benadering te waarborgen kies ik er heel bewust voor om mijn bedrijf kleinschalig te houden. Ik begeleid zelf alle aankopen en verkopen van begin tot eind. Om jouw constant op de hoogte te houden ben ik van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat bereikbaar, zes dagen in de week. Niet alleen telefonisch en per mail, maar ook via WhatsApp, Twitter en Facebook.

Heb jij een goed gevoel over mijn aanpak? Neem dan contact met mij op. Dan drinken we een kop koffie, en neem ik een appeltaart mee! Beloofd!

 Sjaak

Je kunt me rennend tegekomen. In de duinen of op het strand bij Vrouwenpolder bijvoorbeeld. Ik hou ervan om op die manier mijn hoofd leeg te maken. Bovendien blijf ik er lekker fit bij. Zo kan ik ook iedere dag hard gaan voor de aankoop of verkoop van jouw woning.

Inspiratie nodig?

Welk huis is straks jouw nieuwe thuis?

Vraag onze brochure aan